Subscribe For Free Updates!

We'll not spam mate! We promise.

Tuesday, August 18, 2015

ගෙඩි වලට




  • අරළු, බුළු, නෙල්ලි, සියඹලා දලු, කොහොඹ දළු, කෝමාරිකා, අමුකහ සමව ගෙන හාලිපාන වතුරෙන් තම්බා අඹරා වටේ ගාන්න.
  • එයටම :- සියඹලා කොල, කොට්ට පොල්, මුරුංගා පොතු, සුදු ලූනු කොටා පොට්ටනි බැද වන්ඩුවේ තම්බා තෙල් වලින් උදේ සවස තවන්න.
  • එයටම :- පුස් ඇට මද, කුඹුරු ඇට මද, කුඹල් මැටි, සතකුප්ප, පෙරුම්කායම්, ගෙරිපස්, පොල්කටු අගුරු, තිරුවානා ගල් කුඩු, සමව ගෙන මී පැණියෙන් අඹරා ගාන්න.

Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: Nirosha SoftNet

0 comments:

Post a Comment